Posts

Jo luftës, me luftë!

Pa parti!

Kambanat bien per mediat

Fitoni e ngopuni, por të paktën mos u tallni!

Serbinë e kemi mundur me kohë, por..

S'duam arrestime, por ktheni paratë

Sa pak “Shqip’ në ekranet tona

Kur populli 'tejkalon' qeverinë

Fuqia e medias dhe kauza siriane

Shqiptarët po ikin. Pse-në e 'zbulojne' gjermanët

Si po 'pushtohet' Karaburuni