Posts

Ata janë 'Generation Z'

Beteja me COVID19, sëmundja që të merr për një javë

Diplomacia part-time dhe kauzat e mëdha të shqiptarëve

Propaganda, më e fortë se pandemia?

A janë vetëm makinat që e ndotin ajrin në Tiranë?

Teoria post-Covid19 që dua të besoj

Covid19 mund të ndryshojë për mirë Shqipërinë