Posts

Ata janë 'Generation Z'

Ata janë Gen Z (gjenerata Z) brezi i lindur pas viteve 2000 që mendojnë se do t ë ndryshojn ë bot ë n. Kush ka femij ë adoleshent ë kupton diçka rreth kësaj që po ndodh sot n ë vendin tonë . Në Tik Tok e Instagram, gjithe brezi i tyre gjate revoltave ne Amerike kishin vene foto profili #blacklivesmatter (përfshi time bije). Debatonin ashpër p ë r k ë t ë çeshtje, ndanin videot e viktim ës Floyd, flisnin me urrejtje p ë r policin ë dhe p ë r presidentin Trump. Rasti q ë ndodhi n ë Shqip ë ri, vrasja e nj ë t ë riu pa faj nga policia, nxorri fiks revolt ë n e brendshme t ë Generation Z, të nxitur nga fushata #blackLivesMatter . I keni par ë se çfar ë ë sht ë shkruar ne muret e Ministrise s ë Rendit k ë to dite? I keni par ë inicialet ACAB? Do te thote: 'All cops are bastards'. Nuk ia dija kuptimin deri sa pyeta dhe e m ë sova. Kush ka f ë mij ë adoleshent ë , duhet t ë flas ë me ta. Adoleshent ëve u duhet thënë se edhe polic ë t janë prindër, janë shqiptarë, kanë

Beteja me COVID19, sëmundja që të merr për një javë

Diplomacia part-time dhe kauzat e mëdha të shqiptarëve

Propaganda, më e fortë se pandemia?

A janë vetëm makinat që e ndotin ajrin në Tiranë?

Teoria post-Covid19 që dua të besoj

Covid19 mund të ndryshojë për mirë Shqipërinë

Kur vdekja të vjen nga shtëpia jote..

Lidhur me imperializmin amerikan, sorosian, rus apo hënor

Pëllumbi i varur..

Ne jemi 'ndryshe' nga ata!

Shqipëria, nevojë urgjente për ndryshim sistemi